Lietuvos verslas pradeda naudoti Microsoft Dynamics 365. 

Vos prieš keletą dienų viena didžiausių Lietuvos verslo bendrovių -  Agrokoncerno įmonių grupė pasirinko itin pritaikomą ir galingą verslo valdymo sistemą Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. Microsoft Dynamics 365 – tai naujausia anksčiau populiarios sistemos Dynamics AX versija, kuri šiuo metu tik pradeda savo kelią Lietuvoje ir padeda optimizuoti verslo valdymą, teikdama inovatyvius pasiūlymus.

Šio projekto tikslai nukreipti į Agrokoncerno įmonių grupės veiklos procesų atnaujinimą ir efektyvumo didinimą, greitesnių bei teisingesnių sprendimų priėmimą ir nuolatinę veiklos plėtrą.

Blue solutions drauge su Agrokoncerno įmonių grupės specialistais atliko verslo poreikių analizę ir pateikė pasiūlymų dėl procesų tobulinimo ir standartinės sistemos pritaikymo specifiniams verslo poreikiams. Analizės metu abi bendrovės įsitikino, kad sklandus bendradarbiavimas ir profesionalus požiūris į problemų sprendimus užtikrins efektyvų sistemos pritaikymą.

Agrokoncerno įmonių grupė ir Blue solutions, atlikusios poreikių analizę, sutarė pradėti įgyvendinimo projektą. Jau projekto pradžioje užsakovas galės naudotis šia sistema, o praėjus dar keliems mėnesiams sistema bus naudojama visose pagrindinėse Agrokoncerno grupės įmonėse. Metų pabaigoje planuojama įvykdyti vieną svarbiausių sistemos plėtros etapų – pasiekti, kad didžioji dalis Agrokoncerno grupės įmonių naudotųsi sistema.

Blue solutions džiaugiasi galėdama pasiūlyti klientams geriausius produktus rinkoje – analitikos ir kitus inovatyvius sprendimus, teikiančius pridėtinę vertę. Efektyvūs ir profesionalūs produktai turės įtakos tam, kad mažės investicijų dydis, bus galima greičiau įgyvendinti projektus ir darbai bus atliekami našiau. Pasitelkęs patikrintas priemones užsakovas sulauks greito ir ilgalaikio rezultato. 

Abiejų bendrovių komandos tikisi sėkmingo projekto įgyvendinimo.

Projekto vadovas Aurimas Uža pasirengęs darbui