Blue Solutions skiria didelį dėmesį duomenų apsaugai.  

Informacijos saugumas šiandien kaip niekad aktualus.

Blue Solution, proaktyviai rūpindamasi savo, savo klientų ir partnerių duomenų apsauga, įsidiegė informacijos saugos valdymo sistemą (ISVS).

ISVS diegimas suteikė galimybę pasitikrinti ir įsitikinti, kad įmonė eina teisingu informacijos saugos keliu. Atlikome auditą, rizikos vertinimą, peržiūrėjome rizikos valdymo priemones ir investavome į papildomų priemonių įsigijimą, pasitvirtinome rizikos valdymo planą, atsinaujinome informacijos saugumo politiką.

2021 m. rugpjūtį tarptautinė sertifikavimo įstaiga DNV Business Assurance patvirtino, kad Blue Solutions valdoma informacija yra saugoma pagal geriausią informacijos saugumo praktiką ir suteikė Blue Solutions ISO/IEC 27001:2013 sertifikatą.

ISO/IEC 27001:2013 standarto atitikimas užtikrina geresnį ne tik Blue Solutions, bet ir klientų duomenų saugumą, sumažina neigiamo poveikio verslui riziką. Klientų asmeninė ir konfidenciali informacija yra saugoma nuo prieinamumo, vientisumo bei konfidencialumo pažeidimų. Rūpinimasis klientais ir jų informacijos sauga mums yra esminis prioritetas, užtikrinantis ilgalaikę partnerystę.

Taip pat norime pasidžiaugti, kad ISO/IEC 27001:2013 sertifikatas yra jau antrasis Blue Solutions suteiktas ISO sertifikatas. Jau daugiau kaip 10 metų mūsų įmonės veiklos procesai atitinka ir ISO 9001:2015 standarto reikalavimus.